Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Norbi update

2012.08.26

 A lényeg, hogy nem kell megválni eddigi kedvenc ételeinktől, nem kell éhezni, hanem a napszakra és az ételek összetételére kell figyelni. Nem az energia csökkentése, hanem az összetétel és az időzítés megváltoztatása, a mozgás megszerettetése az alapkő. Sok professzor és szakember hisz benne, sokan támadják. A módszer lelke a bioritmus és az összetétel. Nem kell bugyuta pontokat és szemet kopogtató kalóriákat számolgatni. Az élelmiszereket kódokkal látták el.Norbi update

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Három fő kód van

Update 1:

Fogyasztását egész nap ajánljuk, de normális, kellemes, ésszerű mértékben. Az ételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, helyette világújdonságként, prebiotikus édesítővel készülnek. A sütemények, nokedlik, tészták update1 95% szénhidrátcsökkentett liszthelyettesítőt használunk. Ez tulajdonképpen növényi proteineket és értékes fehérrostokat jelent. Alacsony glikémiás index jellemzi őket, jóllakottságot okoznak, magas rosttartalomnál fogva tisztítják a beleket és segíthetik a fogyókúrás étrendet, de jól beilleszthetőek a cukorbetegek étrendjébe is.

Aki egész nap 1-es kód alapján étkezik, tapasztalataink szerint eredményes és kellemes fogyást tud elérni. Nálam az 1-es kód megadásához fontos szempont, hogy a hagyományos ételhez képest minimum 50%-al csökkentsük a felszívódó szénhidrátot. (Bizonyos szénhidrát típusok nem képesek az emberi szervezetben cukorrá alakulni, egyszerűen áthaladnak. Ezek a nem felszívódó szénhidrátok.)

Update 2:

Megfelelnek az előző követelményeknek, de csak 30%-ban csökkentett szénhidrát tartalmúak. Kis mértékben tartalmazhatnak barna rizst, igazi burgonyát, esetleg teljes őrlésű gabonát, vagy fruktózt. Ebédidőben még beleférnek a kiegyensúlyozott fogyás étrendjébe, de kifejezetten jót tesznek sportolás előtt, vagy fizikai munkavégzés idejére. Teljes értékű, természetes, szénhidrát komponensek. Az Update csak rostokban, vitaminokban és fehérjékben gazdag, csak összetett, természetes szénhidrátokat tartalmazó étrendet preferálja.

Update 3-4:

Olyan zsíros, cukros, lisztes ételek, amelyek gazdagok feldolgozott, finomított szénhidrátokban. Tulajdonképpen egyszerű szénhidrátok. Finomított cukrot, normál lisztet használnak hozzá. Hirtelen emeli a vércukor szintet, a szervezetet többlet inzulintermelésre ösztönzi és ez által állandó éhségérzetet, túlevést generál. Ilyet nem fejleszt az Update.

Nem kell éhezni, napi 3-4 alkalommal nyugodtan lehet enni. Javaslom a napi fél óra sportolást, de nem a fogyás, hanem az általános, kiváló egészségi és lelki állapot megőrzéséhez! Az Update alkalmazását egy egész életre javaslom, mivel nem kúra, hanem egy életmód a hízás, éhezés és jojózás nélkül. Törekszünk minél több embertársunkat megnyerni egy tudatosabb életmódnak és megóvni az elhízás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek szövődményeitől. Áldozz az életed minőségére többet most, mint később gyógyszerekre!

Update fokozatok

Súlytartó:

Ajánljuk ezt a programot azoknak,
- akiknek nincsenek jelentősebb súlyproblémái, de alkalmanként felszednek pár kilót, amit nehezükre esik utána leadni,
- akik valamilyen diétával jelentősebb súlyfeleslegtől szabadultak meg és nem szeretnék azt visszahízni,
- akiknek az utóbbi időben elkezdett felfelé kúszni a súlyuk és szeretnék elkerülni a vészesebb elhízást,
- akik a fokozatosság híveként kis lépésekkel szeretnének elindulni az életmódváltás útján.

Kímélő Súlyvesztő:

Ajánljuk ezt a programot azoknak,
- akiknek közepes vagy komolyabb súlyproblémái vannak, de nem éreznek késztetést radikális életmódváltásra,
- akik valamilyen diétával jelentősebb súlyfeleslegtől szabadultak meg, de elegük volt az önmegtartóztatásból, viszont tovább szeretnének fogyni,
- akik a fokozatosság híveként meg szeretnék tenni a következő lépést az életmódváltás útján.

Elkötelezett Súlyvesztő

Ajánljuk ezt a programot azoknak,
- akiknek közepes vagy komolyabb súlyproblémái vannak, és készen állnak a radikális életmódváltásra,
- akiknek valamilyen egészségügyi, esztétikai vagy karrier okból szüksége van a gyors súlyvesztésre.

Forrás: http://www.norbi.hu

További részletekért, kérjük látogasson el az oldalra.